En MacBook Pro, en iPad Pro, en iPhone 12 Pro, en Apple TV och en Apple Watch.

Maskinvara

Säkra Apple-produkter bygger på en grund av säker maskinvara. Det är därför Apples enheter – med iOS, iPadOS, macOS, tvOS eller watchOS – har skapats med inbyggda säkerhetsfunktioner.

Läs mer om Apples maskinvarucertifieringar

Symboler som representerar operativsystemen för iPhone, iPod touch, Mac och iPad.

Operativsystem

Apples operativsystem bygger vidare på funktionerna i Apples maskinvaror och är utformade så att de drar full nytta av deras säkerhetsfunktioner. Certifieringarna av operativsystem omfattar startprocessen, programuppdateringar och den faktiska användningen av operativsystemen.

Läs mer om certifieringar av operativsystem

Symboler för tre av de appar som Apple erbjuder: Mail, Safari och Kontakter.

Programvara

Appar som används i Apples operativsystem kan dra nytta av säkerhetsfunktionerna som tillhandahålls av enheten. Programvarucertifieringar innebär en försäkran om att Apple-appar drar nytta av enhetens säkerhetsfunktioner på rätt sätt.

Läs mer om programvarucertifieringar

Symboler för sex Apple-tjänster: Apple School Manager, Siri, iMessage, iCloud, FaceTime och Apple Business Manager.

Tjänster

Apple upprätthåller säkerhetscertifieringar i ett antal av dess tjänsteerbjudanden i syfte att tillhanda säkerhetsförsäkringar till andra. Certifieringarna omfattar säkerhetskontroller som används i datacentermiljö och kontroller som ingår under säkerhetslivscykeln för dessa tjänster hos Apple.

Läs mer om tjänstecertifieringar

Du kan bläddra i Center för säkerhetscertifieringar och efterlevnad genom att klicka på Innehållsförteckning överst på sidan.