Förhindra spårning

Vissa webbplatser använder tredjepartsleverantörer av innehåll. Du kan förhindra att dessa innehållsleverantörer spårar dig på olika webbplatser i syfte att marknadsföra produkter och tjänster.

Du kan även be enskilda webbplatser och de som förser webbplatserna med innehåll, även annonsörer, att inte spåra dig.

Öppna Safari åt mig

Förhindra att tredjepartsleverantörer av innehåll spårar dig på olika webbplatser

• Välj Safari > Inställningar, klicka på Integritetsskydd och markera sedan Förhindra spårning mellan webbplatser.

Deras spårningsdata raderas med jämna mellanrum, såvida du inte besöker tredjepartsleverantören av innehåll.

Be webbplatser att inte spåra dig

• Välj Safari > Inställningar, klicka på Integritetsskydd och markera alternativet Begär att webbplatser inte spårar mig.

När du besöker en webbplats skickas en begäran om att du inte ska bli spårad, men det är upp till webbplatsen att respektera begäran.