Betala med Apple Pay

Det är enkelt och säkert att handla i Safari på datorn med Apple Pay. Leta efter Apple Pay när du ska betala. Slutför sedan köpet med Touch ID på datorn, iPhone 6 eller senare (inklusive iPhone SE) med iOS 10 eller senare, eller din Apple Watch med watchOS 3 eller senare. Om du slutför köpet med iPhone eller Apple Watch måste du vara inloggad på iCloud med samma Apple-ID som på datorn.

Obs! Apple Pay är inte tillgängligt överallt.

Öppna Safari åt mig

En populär shoppingwebbplats som tillåter Apple Pay samt information om köpet, inklusive vilket kreditkort som användes, leveransinformation, information om butiken och inköpspriset.

Ange ett kredit- eller bankkort på enheten som du vill använda till att genomföra köpet innan du använder Apple Pay.

1. Klicka på Apple Pay när du ska betala.

Du kan ändra kreditkort, leveransadress eller kontaktuppgifter innan du slutför köpet.

2. Slutför köpet.

• Dator med Touch ID: Använd Touch ID.

Endast ett användarkonto på datorn kan använda Touch ID på datorn till att slutföra inköp med Apple Pay. Övriga användarkonton måste använda iPhone eller Apple Watch.

• iPhone: Använd Touch ID.

• Apple Watch: Dubbelklicka på sidoknappen.