Spela upp webbvideor

Om du hittar en video på nätet som du vill se är det bara att klicka på uppspelningsknappen så visas den. Med bild-i-bild kan du spela upp en video i ett rörligt fönster som ”flyter” ovanpå allt annat så du kan se det vad du än gör. Du kan dra fönstret till ett hörn på skärmen där det stannar kvar, även om du växlar till ett annat skrivbord. Om du vill se mer eller mindre av det som är bakom fönstret ändrar du storleken på det.

Med AirPlay och Apple TV kan du spela upp webbvideor på en HDTV – utan att visa allt annat på skrivbordet.

Öppna Safari åt mig

Spela upp en webbvideo med bild-i-bild

1. Navigera till webbvideon som du vill spela upp.

2. Klicka på uppspelningssymbolen.

Kompatibla webbvideor är märkta med bild-i-bild-symbolen .

3. Klicka på bild-i-bild-symbolen .

Bild-i-bild som flyter ovanför en annan webbplats.

Spela upp en webbvideo på en HDTV

1. Navigera till webbvideon som du vill spela upp.

Kompatibla webbvideor är märka med AirPlay-symbolen .

2. Klicka på AirPlay-symbolen och välj sedan din Apple TV.

Mer information om AirPlay finns i Använda AirPlay för att se skrivbordet på en HDTV.