Välja startsida

Du kan ställa in valfri webbsida som din startsida så att den visas när du öppnar ett nytt fönster eller en ny flik.

Öppna Safari åt mig

1. Välj Safari > Inställningar och klicka på Allmänt.

2. Ange en webbsidesadress i fältet Startsida. Om du vill använda den webbsida som visas för närvarande klickar du på Välj nuvarande sida.

3. Välj när startsidan visas.

• Öppna nya sidor med din startsida: Klicka på popupmenyn Nya fönster öppnas med och välj Startsida.

• Öppna nya flikar med din startsida: Klicka på popupmenyn Nya flikar öppnas med och välj Startsida.

Gå snabbt till startsidan i Safari genom att välja Historik > Startsida.