Apple Pay

Apple Pay är ett säkert och privat sätt att betala med kredit- och bankkort på en Apple-enhet. Kom igång genom att lägga till dina kreditkort, bankkort eller förbetalda kort på din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac.

Håll utkik efter Apple Pay när du ska betala i Safari på datorn och slutför sedan köpet med Touch ID. Om Touch ID inte finns på datorn eller Apple-tangentbordet kan du slutföra köpet med iPhone (iOS 10 eller senare), iPad (iPadOS 13 eller senare) eller Apple Watch (watchOS 3 eller senare) när du har loggat in med samma Apple‑ID som på datorn.

Knappen som visas på webbplatser där du kan betala med Apple Pay.