Safaris startsida som visar favoritwebbplatser, läslistan, en sammanfattad integritetsrapport och anpassningsalternativ.

Anpassa startsidan

Välj bakgrundsbild och länkar som du vill se när du öppnar fönster och flikar.

Så här anpassar du startsidan i Safari

Ett Safari-fönster som visar sidofältet med befintliga flikgrupper, huvudfönstret med flera öppna flikar och alternativ för att skapa en ny flikgrupp.

Ordna flikarna

Ordna flikar i flikgrupper om du vill ta bort dem från flikfältet och enkelt växla mellan relaterade webbplatser.

Så här grupperar du flikar i Safari

Huvudsidan för Mac App Store. Sidofältet till vänster innehåller länkar till olika områden i affären, som Arcade och Skapa, och Kategorier är markerat. Till höger finns kategorin med Safari-tillägg.

Utöka Safari med tillägg

Lägg till funktioner och personanpassa surfandet med Safari-tillägg från Mac App Store.

Så här hämtar du tillägg att anpassa Safari med

Utforska Safari Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till Safari-supportsidan om du behöver mer hjälp.