Påminnelser Hjälp

Välkommen till Påminnelser

Använd datorn till att hålla koll på allt du måste göra, skaffa eller titta på.

Ett Påminnelser-fönster med flera påminnelselistor om t.ex. matinköp, camping och böcker under På min Mac.
Lägg till konto i Påminnelser.

Flera konton, en att göra-lista

Hantera alla dina att göra-listor i Påminnelser, även om de tillhör olika konton, t.ex. iCloud, Exchange, Yahoo eller AOL. Välj bara Påminnelser > Lägg till konto.

Infofönstret för en påminnelselista, som visar att listan delas med en person.

Koordinera dig med släkt, vänner och kollegor

Vill du ha hjälp att planera nästa aktivitet? Dela din påminnelselista med andra som har konto hos samma leverantör och se hur uppgifterna fördelas mellan deltagarna. Peka på den lista som du vill dela och klicka på knappen för att dela lista.

Infofönstret för en påminnelse, inställt för att skicka en notispåminnelse på en plats.

Glöm aldrig något på att göra-listan igen

Behöver du en påminnelse för dina påminnelser? Ställ bara in en notispåminnelse som meddelar dig när en påminnelse blir aktuell. Håll pekaren till höger om påminnelsen och klicka på infoknappen.