Förhandsvisning Hjälp

Välkommen till Förhandsvisning

Visa och skriv anteckningar i PDF-filer, fyll i och signera blanketter och redigera bilder. När du är klar kan du dela filen, exportera en lösenordsskyddad PDF eller exportera bilder i flera olika filtyper.

En PDF i Förhandsvisning
Signaturverktyget i Förhandsvisning.

Fyll i och signera blanketter direkt i datorn

Du behöver inte skriva ut PDF-blanketter. Öppna bara dokumentet i Förhandsvisning, klicka på knappen för att visa märkningsverktygsfältet , och använd märkningsverktygen till att fylla i blanketten. Klicka sedan på signeringsknappen så kan du skapa och lägga till din signatur elektroniskt.

En lösenordsskyddad PDF.

Skydda dina konfidentiella dokument

Om en PDF innehåller känslig information kan du skydda den genom att lägga till ett lösenord. Välj Arkiv > Exportera, välj Kryptera och ange ett lösenord.

En sidminiatyr från en PDF till sidofältet för en annan.

Slå ihop PDF-dokument

Hantera flera PDF-filer? Du kan enkelt slå ihop dem så att du bara behöver hålla reda på ett dokument. Öppna en PDF i Förhandsvisning och dra sedan en annan PDF-fil från Finder till sidofältet i förhandsvisningsfönstret. Behöver du bara några sidor? Dra sidminiatyrerna från en PDF till sidofältet för en annan.

Exportalternativen i Förhandsvisning.

Konvertera bildfiler till flera olika filtyper

Förhandsvisning har stöd för många olika typer av bildfiler, som JPEG, PNG, PSD och TIFF. Om du får en bild som du inte kan öppna i ditt bildredigeringsprogram, eller om du behöver konvertera en bild till ett annat format, väljer du Arkiv > Exportera. Klicka sedan på popupmenyn Format och välj en filtyp.