öppna en PDF eller bild

Du kan öppna PDF-filer och bildfiler på flera sätt i Förhandsvisning.

• Från skrivbordet: Dubbelklicka på en PDF- eller bildfil. Den öppnas som förval i Förhandsvisning. Du kan också markera en eller flera filer och välja Arkiv > Öppna med > Förhandsvisning.

• I Förhandsvisning: Välj Arkiv > Öppna och leta reda på och markera filen du vill öppna. Klicka på Öppna.

Om du vill öppna en fil du har arbetat med nyligen väljer du Arkiv > Öppna senaste.

• Från iCloud: Klicka på iCloud Drive i sidofältet i Finder och dubbelklicka sedan på PDF-filen så öppnas den. Om du vill veta mer om hur du arbetar med filer på iCloud läser du Använda iCloud Drive till att lagra dokument.