Podcaster-fönstret som visar skärmen Lyssna nu på en Mac och en iPhone med en HomePod i bakgrunden.

Lyssna på ett program överallt

Hann du inte lyssna klart på programmet under lunchrasten? Ta det med dig i bilen och lyssna klart på HomePod när du kommer hem.

Så här ser du dina podcaster på alla dina enheter

Podcaster-fönstret visar en söksträng och träffarna.

Hitta gratis podcaster inom alla intressen

Letar du efter ett program om matlagning, politik eller din favoritförfattare? Vilket humör du än är på lär du hitta en podcast som är underhållande, lärorik och inspirerande.

Så här hittar du podcaster

Musiks minispelarfönster, programfönstret för TV och Podcaster-fönstret i bakgrunden.

Dina medier har ett nytt hem

Om du använde iTunes tidigare använder du nu Podcaster till att prenumerera på och lyssna på podcaster, Musik till att lyssna på ditt musikbibliotek och TV till att titta på TV-program och filmer.

Så här hittar du annat iTunes-innehåll på datorn

Klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan om du vill bläddra i Podcaster Användarhandbok.

Alla funktioner och allt innehåll är inte tillgängligt i alla länder eller regioner. Alla rättigheter förbehålls. Free Solo © 2018 National Geographic Partners, LLC. Alla rättigheter förbehålls.