Uppdatera din profilbild

Använd Photo Booth till att uppdatera din användarkontobild, kompisbild i Meddelanden, profilbild i Twitter eller Facebook med mera.

Öppna Photo Booth åt mig

1. Ta en bild.

2. Markera miniatyren för den bild du vill använda.

3. Klicka på delningsknappen och välj Ändra profilbild. Välj sedan de konton där du vill använda bilden och klicka på Ställ in.

Du kan ändra din profilbild för internetkonton (som Twitter och Facebook) om du tidigare har ställt in datorn för användning med de kontona.