Smart sökfält

Du kan använda det smarta sökfältet i Safari som ett adressfält och ett sökfält och för att öppna dina favoritwebbplatser.

Det smarta sökfältet i mitten av Safaris verktygsfält.

Så här kan du använda det smarta sökfältet på olika sätt:

• Öppna en webbsida: Ange sidans namn eller webbadress.

• Sök: Skriv ett ord eller en fras. Safari-förslag visas medan du skriver. Du kan antingen välja ett av förslagen eller trycka på returtangenten om du vill göra en full sökning.

• Öppna en favoritwebbplats: Klicka på fältet och klicka sedan på symbolen för den webbplats du vill besöka.

• Upprepa en sökning: Radera all text från fältet, klicka på förstoringsglaset och välj sedan en av de senaste sökningarna.