Apple-ID

Ditt Apple-ID är kontot som du använder för att komma åt Apple-tjänster som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store med mera.

• Ett Apple-ID består av en e-postadress och ett lösenord. På vissa platser använder du ett telefonnummer istället för en e-postadress. Se Apple Support-artikeln Använda ditt mobilnummer som ditt Apple-ID.

• Logga in med samma Apple-ID för att använda alla Apple-tjänster på alla enheter. Det gör att när du köper eller hämtar objekt på en enhet kommer samma objekt att vara tillgängligt på dina andra enheter. Dina köp är kopplade till ditt Apple-ID och går inte att överföra till ett annat Apple-ID.

• Det är bäst att du har ett eget Apple-ID och inte delar det. Om du ingår i en familjegrupp kan du använda Familjedelning till att dela köp mellan familjemedlemmar utan att behöva dela ett Apple-ID.

Mer information om Apple-ID finns på supportsidan för Apple-ID. Om du vill skapa ett Apple-ID besöker du kontowebbplatsen för Apple-ID.