Apple-ID

Kontot som du använder för att komma åt Apple-tjänster som App Store och iCloud. Det omfattar e-postadressen och lösenordet som du använde till att logga in samt all kontakt-, betalnings- och säkerhetsinformation som du använder för olika Apple-tjänster.

Om du loggade in på iCloud visas ditt Apple-ID under ditt namn i datorns Systeminställningar eller din enhets inställningar.

• På en Mac: Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID (till höger om ditt namn). Eller om du använder macOS 10.14 eller tidigare klickar du på iCloud istället.

• På iPhone eller iPad: Tryck på Inställningar > [ditt namn].

• På en Windows-dator: Öppna iCloud-kontrollpanel.

Om du vill ha mer information kan du gå till Apple-supportwebbplatsen.