kalkylbladshanteraren

När du öppnar Numbers för iCloud ser du kalkylbladshanteraren där du skapar, öppnar och hanterar kalkylblad lagrade på din iCloud Drive.

Som standard visar kalkylbladshanteraren de senast ändrade kalkylbladen. Klicka på Bläddra (till vänster) för att visa alla dina kalkylblad eller klicka på Delade för att visa endast delade kalkylblad.

Kalkylbladshanteraren. Pratbubblor för knappen Skapa kalkylblad, ett befintligt kalkylblad och arbetsytan i kalkylbladshanteraren.

Om du vill återgå till kalkylbladshanteraren när ett kalkylblad är öppet klickar du på Verktygsknappen i verktygsfältet och väljer sedan Gå till Mina kalkylblad.