Hanterat Apple‑ID

Precis som andra Apple‑ID:n används hanterade Apple‑ID:n för att logga in på en personlig eller delad enhet. De används också till att komma åt Apple-tjänster – som iCloud och samarbeten i iWork-apparna och appen Anteckningar – samt Apple School Manager eller Apple Business Manager. Hanterade Apple‑ID:n är avsedda att uppfylla organisationers behov och juridiska krav. Med dem kan organisationer skapa nya lösenord, begränsa inköp och kommunikation samt hantera behörigheter baserat på en persons roll. (Administratörer och personal kan till exempel använda hanterade Apple‑ID:n till att logga in på webbportalerna Apple School Manager och Apple Business Manager.)

Obs! Hanterade Apple‑ID:n stöder inte familjedelning.