Hanterade Apple-ID:n

Precis som andra Apple-ID:n används hanterade Apple-ID:n till att logga in på en personlig eller delad enhet. De används också till att komma åt Apple-tjänster – som iCloud, iTunes U-kurser och samarbete med iWork och Anteckningar – och Apple School Manager eller Apple Business Manager. Till skillnad från Apple-ID:n ägs och hanteras hanterade Apple-ID:n av skolor eller skoldistrikt, och de är tänkta att fylla behoven hos utbildningsinstitutioner – som skapande av nya lösenord, begränsning av kommunikation och rollbaserad administration.