Uppgraderade iCloud-anteckningar

Om knappen Uppgradera visas bredvid iCloud i sidofältet i appen Anteckningar har du inte uppgraderat dina anteckningar. Det här betyder att du inte kan använda styckestilar eller checklistor, bläddra bland bilagorna i anteckningar, se och återskapa senast raderade anteckningar, låsa anteckningar eller lägga till personer i anteckningar.

Om du uppgraderar dina anteckningar kan du visa och redigera dem på andra enheter med OS X 10.11 eller senare, iOS 9 eller senare eller iPadOS 13 eller senare som du loggat in på med samma iCloud-konto. Det går inte att komma åt uppgraderade anteckningar på enheter med äldre versioner av OS X eller iOS. Anteckningar som du skapar eller redigerar på de enheterna syns inte på enheter med uppgraderade anteckningar.

Det mesta av formateringen i anteckningarna ändras inte när du uppgraderar. Dock kan anteckningar med HTML-format (anteckningar som du har skapat genom att kopiera och klistra in text från en webbplats) se väldigt annorlunda ut.

Se Support för iCloud.