anteckningar som lagras på datorn

Du kan lagra dina anteckningar på datorn istället för i ett webbkonto (t.ex. ditt iCloud-konto). Om du sparar anteckningar på datorn kommer du inte åt dem från dina andra enheter.

Anteckningar som sparas på datorn visas i sidofältet under På min Mac. Om På min Mac inte visas i sidofältet kan du aktivera det.

Om du vill aktivera På min Mac-kontot väljer du Anteckningar > Inställningar och markerar sedan kryssrutan Aktivera På min Mac-kontot.

Obs! Om du avaktiverar På min Mac-kontot senare påverkar det inte anteckningar i dina andra konton (till exempel iCloud).