Apple Music-fönstret som visar Lyssna nu.

Lyssna på alla dina favoriter

Apple Music innehåller miljontals låtar – lyssna på allt från gamla klassiker till de senaste hitlåtarna.

Så här går du med i Apple Music

En låt spelas på en Mac, iPhone och Apple Watch och det finns en HomePod i bakgrunden.

Spela dina låtar på alla dina enheter

Eftersom du har alla dina låtar och dessutom Apple Music i biblioteket kan du spela dina favoriter på alla dina enheter.

Så här kommer du åt ditt musikbibliotek på alla dina enheter

Musik-fönstret med ett bibliotek som innehåller en mängd album.

Musik är det enda du behöver

Har du fortfarande CD- och DVD-skivor som tar upp plats? Importera dem till ditt bibliotek och samla all din musik på ett ställe.

Så här importerar du låtar från CD-skivor

Spelaren i helskärmsläge där en låt spelas upp och låttexten visas till höger. Texten visas på skärmen i takt med musiken.

Sjung högt

Håll koll på alla ord. Visa låttexter i Apple Music och lägg till egna för andra låtar.

Så här visar du och matar in låttexter

Utforska Musik Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till webbplatsen Support för Musik om du behöver mer hjälp.

Alla funktioner och allt innehåll finns inte i alla länder eller regioner. ”COMPLEXITIES” skriven av Matthew Leon, Alex Ernewein, Ethan Ashby, Lisa Yohannes och Liam Mit