Musik-fönstret som visar För dig.

Lyssna på alla dina favoriter

Apple Music innehåller miljontals låtar – lyssna på allt från gamla klassiker till de senaste hitlåtarna.

Så här går du med i Apple Music

En låt spelas på en Mac, iPhone och Apple Watch och det finns en HomePod i bakgrunden.

Spela dina låtar på alla dina enheter

Prenumerera på Apple Music och spela hela ditt musikbibliotek på alla dina enheter.

Så här kommer du åt ditt musikbibliotek på alla dina enheter

Musik-fönstret med ett bibliotek som innehåller en mängd album.

Musik är det enda du behöver

Har du fortfarande CD- och DVD-skivor som tar upp plats? Importera dem till ditt bibliotek och samla all din musik på ett ställe.

Så här importerar du låtar från CD-skivor

Musiks minispelarfönstret, Apple TV-programmets fönster samt Podcaster-fönstret i bakgrunden.

Dina medier har fått ett nytt hem

Om du tidigare använde iTunes ska du nu använda Musik till att lyssna på ditt musikbibliotek, Apple TV-programmet till att titta på TV-program och filmer och Podcaster till att prenumerera på och lyssna på dina podcaster.

Så här hittar du annat iTunes-innehåll på datorn

Klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan för att bläddra i Musik Användarhandbok.

Gå till webbplatsen Support för Musik om du behöver mer hjälp.

Alla funktioner och allt innehåll finns inte i alla länder eller regioner. Alla rättigheter förbehålls. Free Solo © 2018 National Geographic Partners, LLC. Alla rättigheter förbehålls.