musikbibliotek

Samlingen med musik som är tillgänglig för dig i programmet Apple Music. Musikbiblioteket kan innehålla objekt från Apple Music och iTunes-matchning (om du prenumererar), dina andra enheter, CD-skivor, iTunes Store eller andra tjänster. Du kommer åt hela ditt musikbibliotek på alla dina enheter där du är inloggad med samma Apple-ID och ansluten till internet.

Obs! Apple Music och iTunes-matchning är inte tillgängliga i alla länder och regioner.