iCloud

iCloud innehåller kostnadsfria funktioner för mejl, kontakter, kalender med mera som är enkla att ställa in och använda. Du kan dela inköp med familjen, säkerhetskopiera iOS- och iPadOS-enheter och få hjälp att hitta borttappade enheter med iCloud.

iCloud lagrar bilder och videor, dokument, musik, kalendrar, kontakter med mera. Det håller automatiskt innehållet uppdaterat på alla dina iOS-enheter, iPadOS-enheter och datorer där du har loggat in med samma Apple‑ID.

iCloud finns tillgängligt på Mac-datorer, iPhone, iPad, iPod touch och Apple TV och Windows-datorer med iCloud för Windows installerat. Vissa iCloud-funktioner har lägsta systemkrav. Se Apple Support-artikeln Systemkrav för iCloud.

Obs! iCloud är kanske inte tillgängligt i alla länder eller regioner, och iCloud-funktionerna kan variera beroende på område. Se apple.com/se/icloud.