Apple Music-fönstret i Safari som visar skärmen Hem.

Musik överallt

Apple Music innehåller miljontals låtar, och med Apple Music på webben kan du lyssna på valfri enhet var du än är.

Så här abonnerar du på Apple Music på webben

Apple Music-fönstret i Chrome med ett bibliotek som innehåller en mängd album.

Ingen app, inget problem

Med Apple Music på webben kan du spela upp musik från Apple Music-katalogen och komma åt ditt musikbibliotek utan att använda någon app.

Så här strömmar du rekommenderade låtar

Spelaren i helskärmsläge där en låt spelas upp och låttexten visas till höger. Texten visas på skärmen i takt med musiken.

Följ med i varje textrad

Håll koll på alla ord. Visa låttexter i Apple Music och följ med.

Så här visar du låttexter

Utforska Apple Music Användarhandbok för music.apple.com/se genom att klicka på Innehållsförteckning överst på sidan eller ange ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till webbplatsen Support för Musik om du behöver mer hjälp.

Alla funktioner och allt innehåll finns inte i alla länder eller regioner. ”One That Got Away” skriven av Josette Maskin, Katie Gavin, Naomi McPherson.