iMessage

iMessage är en säker meddelandetjänst som du kan använda till att skicka och ta emot meddelanden på datorn, en Apple Watch eller en iOS- eller iPadOS-enhet.

Om någon skickar ett iMessage-meddelande till din e-postadress eller ditt telefonnummer får du det på alla dina Apple-enheter som är inställda för att ta emot meddelanden till den e-postadressen eller det telefonnumret. När du visar en iMessage-konversation syns alla meddelanden som har skickats från alla enheter så att du kan hålla kontakten med dina vänner var du än är. Se Apple Support-artikeln Använda Synkad för att ansluta Mac, iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch.

Du behöver ett Apple‑ID för att använda iMessage. Om du har genomfört ett köp via iTunes Store eller App Store, eller om du har loggat in på iCloud, har du ett Apple‑ID.