Apple TV-begränsningar och -nyttolaster omfattar att skjuta upp programuppdateringar och ställa in hemskärmen.

Registrera Apple-enheter i MDM

Du kan konfigurera begränsningar och andra nyttolaster för Apple TV.

Läs om registreringstyper

Skapa en konfigurationsprofil för Exchange ActiveSync åt användare med iPhone- och iPad-enheter.

Ställa in Exchange ActiveSync på enheter

Ge användarna tillgång till Microsoft Exchange-servern.

Så här konfigurerar du Exchange ActiveSync (EAS)

Använd konfigurationsprofiler till att hantera iPhone- och iPad-enheter.

Konfigurera enheter med profiler

Använd MDM-inställningar till att skapa och installera konfigurationsprofiler på organisationens iPhone- eller iPad-enheter.

MDM i översikt

AppleSeed for IT-logotyp.

Testa MDM-betafunktioner

Apple har utvecklat ett program för företags- och utbildningskunder som vill testa alla ändringar i förhandsversioner av Apple-programvara, förinstallerade appar och dridtsättningsrelaterade appar för sin organisation.

Gå med i AppleSeed for IT

Klicka på Innehållsförteckning högst upp på sidan för att bläddra i MDM-inställningarna för IT-administratörer.