Välkommen till Mail

Skicka, ta emot och hantera e-post för alla dina e-postkonton på en och samma plats på datorn.

Mail-fönstret med brevlistan och ett brev med bilder i förhandsvisningsområdet.
Panelen Lägg till konto för att lägga till e-postkonton i Mail.

Missa aldrig ett e-brev

När du ställer in Mail med dina e‑postkonton (som iCloud, Google, Exchange, arbetskonto eller skolkonto) får du alla brev samlade på samma plats, utan att behöva logga in på några webbplatser. Om du vill lägga till ett konto när du befinner dig i Mail väljer du Mail > Lägg till konto.

Mail i Split View med Mail-fönstret med brevlistan bredvid skrivfönstret.

Läsa och skriva samtidigt

När du använder Mail i helskärmsläge öppnas brev i Split View, sida vid sida med brevlistan. Du kan se allt utan att behöva växla mellan fönster. Om du vill arbeta i helskärmsläge klickar du på helskärmsknappen i övre vänstra hörnet av Mail-fönstret.

Skrivfönstret i Mail med ett nytt brev med brevmall och en bild

Kommunicera med stil

I Mail finns det brevmallar med teman som gör det enkelt att göra e-breven personliga. När du skriver ett brev klickar du på brevmallsknappen om du vill bläddra mellan de olika temana, från ”födelsedag” till ”krya på dig”. Du kan även skapa ett eget tema.

Mail-fönstret med ”resa” i sökfältet och Bästa sökträffar högst upp bland sökträffarna i brevlistan.

Hitta e-brev snabbt

Händer det att du inte kan hitta dina brev i inkorgen? I Mail är det enkelt att hitta dem. Skriv bara in det du söker efter i sökfältet. I Bästa sökträffar visas de mest relevanta breven först.