skrivförslag

Om du har en Mac med Touch Bar kan Touch Bar visa ord eller fraser som du kanske vill använda härnäst när du skriver text (så kallade skrivförslag) och som gör att det går snabbare att skriva.

• Visa skrivförslag: Tryck på knappen för skrivförslag.

Touch Bar med knappen som visar skrivförslag längst till höger.
  • Använd skrivförslag: Tryck på ett ord, en fras eller emoji. Stavningsändringar visas i blått.

Skrivförslag med ord och emojier samt knappen för att gömma skrivförslag till vänster.
  • Göm skrivförslag: Tryck på stängknappen på Touch Bar.

Om knappen för skrivförslag inte visas på Touch Bar väljer du Innehåll > Anpassa Touch Bar och markerar Visa skrivförslag. Du kan också välja Apple-menyn  > Systeminställningar, klicka på Tangentbord, klicka på Text och sedan markera Touch Bar-skrivförslag.