skrivförslag

Om datorn har en Touch Bar kan Touch Bar visa ord eller fraser som du kanske vill använda (kallas skrivförslag), vilket hjälper dig att spara tid.

Visa skrivförslag: Tryck på knappen för skrivförslag.

Touch Bar med knappen som visar skrivförslag till höger.

Använd skrivförslag: Tryck på ett ord, en fras eller emoji. Stavningsändringar visas i blått.

Skrivförslag med ord och emojier samt knappen för att gömma skrivförslag till vänster.

Göm skrivförslag: Tryck på stängknappen på Touch Bar.

Om knappen för skrivförslag inte visas på Touch Bar väljer du Innehåll > Anpassa Touch Bar och markerar Visa skrivförslag. Du kan också välja Apple-menyn  > Systeminställningar, klicka på Tangentbord, klicka på Text och sedan markera Touch Bar-skrivförslag.