Mail Användarhandbok

för macOS Mojave

Sidofältet i Mail-fönstret som visar inkorgar för iCloud-, skol- och arbetskonton.

Missa aldrig ett e-brev

När du lägger till e‑postkonton (som iCloud, Exchange, skola eller arbete) i Mail får du alla brev samlade på ett ställe, utan att behöva logga in på några webbplatser.

Så här lägger du till eller tar bort e-postkonton

Ett brev som skrivs som har en signatur som innehåller en bild och formaterad text.

Gör det personligt

Skapa unika signaturer, som även kan innehålla bilder, för att göra dina brev lite personligare. Du kan exempelvis använda en signatur för privata brev och en annan för arbetsbrev.

Så här skapar du och lägger till e-postsignaturer

Sidofältet i Mail-fönstret som visar flera brevlådor för ett iCloud-konto.

Ordna din e-post

Du måste inte ha allt i inkorgen, utan kan hålla ordning på breven genom att sortera in dem i olika brevlådor.

Så här skapar du eller raderar brevlådor

Mail-fönstret med ”johan” i sökfältet och Bästa sökträffar högst upp bland sökträffarna i brevlistan.

Hitta e-brev snabbt

Du kan snabbt hitta ett brev, oavsett i vilken brevlåda eller mapp det gömmer sig i.

Så här söker du efter brev

Klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan för att bläddra i användarhandboken för Mail.

Gå till Mail-supportsidan om du behöver mer hjälp.