Sidan på 16-tums MacBook Pro med tillhörande tillbehör.

Ta en titt på din nya Mac

Få en snabb introduktion till MacBook Pros portar, kontakter, tillbehör och andra funktioner

Ta en tur i MacBook Pro

En öppen MacBook Pro med ordet ”hej" och en knapp som säger ”Kom igång" på datorn.

Vill du komma igång?

Starta MacBook Pro genom att fälla upp skärmen eller trycka på valfri tangent. Följ inställningsassistentens anvisningar så kommer du igång på nolltid.

Ställa in MacBook Pro

Ovansidan av MacBook Pro.

Om du är ny Mac-användare

Upptäck vad din nya MacBook Pro med macOS Sonoma kan göra. De här tipsen hjälper dig att komma igång och är särskilt praktiska om du byter från en Windows-PC.

Är du ny Mac-användare?

Överlappande skärmar i apparna FaceTime, Genvägar och Meddelanden.

Upptäck nya funktioner

Läs om nyheterna i macOS Sonoma och apparna som ingår.

Nya funktioner i macOS Sonoma

Symboler för appar som följer med MacBook Pro.

Gör mer

Din MacBook Pro levereras med appar för praktiskt taget allt du vill göra. Redigera och dela bilder och videor, skapa presentationer, lyssna på musik, läs böcker, se på film och mycket annat. Upptäck nya appar i App Store, inklusive iPhone- och iPad-appar som nu fungerar på din Mac med Apple Silicon.

Läs mer om apparna som följer med MacBook Pro

Handboken MacBook Pro-grunder är avsedd för aktuella MacBook Pro-modeller. Utforska handboken genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Besök webbplatsen Support för MacBook Pro om du vill få mer hjälp.

Alla funktioner och allt innehåll är inte tillgängligt i alla länder eller regioner.