App Nap

App Nap hjälper dig att spara ström när du arbetar med flera program samtidigt. macOS känner av när ett program är helt gömt bakom andra fönster, och om det programmet inte gör något åt dig just nu, t.ex. spelar upp musik, hämtar en fil eller kontrollerar e-posten. Om programmet är gömt och inte gör något ser macOS till att minska hastigheten på det. Så fort du börjar använda programmet igen återgår det till full hastighet.