skrivförslag

Om du har en Mac med Touch Bar kan Touch Bar visa ord eller fraser som du kanske vill använda härnäst när du skriver text (så kallade skrivförslag) och som gör att det går snabbare att skriva.

• Visa skrivförslag: Tryck på skrivförslagsknappen.

Touch Bar med knappen som visar skrivförslag längst till höger.

Om skrivförslagsknappen inte visas i Touch Bar väljer du Innehåll > Anpassa Touch Bar och markerar Visa skrivförslag. Du kan också välja Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka på Tangentbord. Klicka på Text och markera kryssrutan Touch Bar-skrivförslag.

• Använd skrivförslag: Skriv in ett ord, en fras eller en emoji. Rättade stavningar visas i blått.

Skrivförslag med ord och emojisymbolen samt knappen för att gömma skrivförslag till vänster.
  • Göm skrivförslag: Tryck på knappen som gömmer skrivförslag på Touch Bar.