delningsanvändare

Du kan dela filer och mappar med andra på samma nätverk. Du kan dela hela datorn med alla eller endast låta vissa användare få tillgång till vissa specifika mappar. Delningsanvändare kan komma åt delade filer från andra datorer, men kan inte logga in på eller ändra inställningar i datorn.

Om du vill ge en användare behörighet att komma åt delade filer eller en delad skärm kan du behöva ändra inställningarna i panelerna Fildelning, Skärmdelning och Fjärrhanterare i systeminställningen Delning.