inmatningsmeny

På inmatningsmenyn i menyraden får du tillgång till olika inmatningskällor (till exempel franska eller japanska), Tangentbordsvisare och Teckenvisare samt inställningar och hjälp för den inmatningskälla du använder för tillfället.

Höger sida av menyraden. Symbolen för inmatningsmenyn visas, med Shuangpin (förenklad).

Inmatningsmenyn visas när du gör något av följande på panelen Inmatningskällor i inställningspanelen Tangentbord i Systeminställningar:

• Aktiverar två eller fler inmatningskällor.

• Markerar kryssrutan ”Visa inmatningsmeny i menyraden”.

Du kan också ställa in ett alternativ på panelen Tangentbord i inställningspanelen Tangentbord i Systeminställningar för att komma åt inmatningskällor och Teckenvisare genom att trycka på Fn-tangenten eller globtangenten (om den finns på tangentbordet).