Bonjour

Bonjour är en nätverksteknik utvecklad av Apple som gör det enklare att ställa in och använda enheter och tjänster i ett nätverk. Eftersom Bonjour-kompatibla enheter och tjänster meddelar att de är tillgängliga är det enkelt för dig (eller en app eller en tjänst) att hitta enheter och tjänster som du vill använda. Om du t.ex. aktiverar fildelning kan andra macOS-användare i det lokala nätverket se din dator när de bläddrar i nätverket.