Kontrollcenter

Kontrollcenter ger snabb tillgång till användbara reglage, som Wi-Fi, AirDrop och Stör ej, från en och samma plats i menyraden så att du enkelt kan ändra inställningarna efter behov. Många reglage har flera alternativ. Du kan till exempel ställa in när Stör ej ska stängas av.

Klicka på Kontrollcenter i menyraden för att öppna Kontrollcenter på datorn. För att anpassa Kontrollcenter genom att lägga till fler reglage väljer du Apple-menyn  > Systeminställningar och klickar på Dock och menyrad.