diabildsnavigator

Diabildsnavigatorn är en vertikal lista med diabildsminiatyrer som visas till vänster i Keynote-fönstret i navigatorvyn. Du kan klicka på miniatyrerna om du vill hoppa till en enskild diabild eller dra dem för att ordna om presentationen.

Diabildsnavigatorn visar fem diabilder vertikalt i sekventiell ordning och alternativet att rulla nedåt så att fler diabilder visas.

Du visar diabildsnavigatorn genom att klicka på innehållsknappen menyknappen Innehåll i verktygsfältet och sedan välja Navigator.