Apple-ID

Det konto du använder till att komma åt Apple-tjänster som App Store och iCloud. Det innehåller den e-postadress och det lösenord du använder till att logga in, och även den kontakt-, betalnings- och säkerhetsinformation som du använder för de olika Apple-tjänsterna.

Om du glömmer vilket Apple-ID du använder med iCloud gör du något av följande:

• På iPhone eller iPad: Tryck på Inställningar > [ditt namn]. Ditt Apple-ID visas under namnet.

• På datorn: I macOS Catalina 10.15 eller senare väljer du Apple-menyn  > Systeminställningar och klickar sedan på Apple-ID (till höger om ditt namn). I macOS Mojave 10.14 eller tidigare väljer du Apple-menyn  > Systeminställningar och klickar sedan på iCloud. Ditt Apple-ID visas under namnet.

• På en Windows-dator: I Windows 7 och senare klickar du på iCloud-programmet eller -brickan på startskärmen eller väljer iCloud från Start-menyn. Ditt Apple-ID visas under namnet.

Vill du veta mer om ditt Apple-ID besöker du webbplatsen för Apple-ID.