Temaväljaren är öppen och visar ett antal exempelpresentationer att välja på.

Kom igång med ett tema

Alla presentationer börjar med ett tema, det vill säga en uppsättning förinställda bildlayouter som du kan använda som utgångspunkt. Ersätt bilderna och texten i temat med dina egna, och lägg sedan till flera bilder om det behövs.

Skapa en presentation

Objektknapparna Tabeller, Diagram, Text, Former och Bild visas i verktygsfältet. Popupmenyn Diagram är öppen med knapparna 2D och Interaktiv längst upp. 2D-knappen är vald och en mängd olika miniatyrer av 2D-diagram visas som du kan välja bland.

Lägga till text, bilder, diagram och annat

Lägg till objekt som tabeller, diagram, former och bilder i vilken diabild du vill. Du kan lagra objekt, ändra deras storlek och länka dem till webbplatser eller andra diabilder i din presentation.

Introduktion till textrutor, bilder och andra objekt

Den valda bilden på diabilden har en bildram och panelen Stil i sidofältet Format är öppen med Bildram valt i rammenyn.

Anpassa alla detaljer

Anpassa utseendet på allt som du lägger till i en bild. Välj en ny färg, lägg till en kantskugga, ändra genomskinligheten och annat.

Ändra utseendet på objekt

En textruta är vald på en diabild och fliken Bygg in är vald längst upp i sidofältet Animera till höger. Animationen Drift har valts från en popupmeny och alternativ för att anpassa animationen visas under sidofältet.

Imponera med animeringar

Lägg till visuella effekter eller animeringar som väcker publikens intresse. Du kan till exempel lägga till en övergång så att varje bild upplöses i nästa, eller göra så att varje bokstav i ordet flyter på diabilden.

Lägga till en övergångseffekt

Menyn Samarbete visar namnen på de personer som samarbetar med presentationen. Delningsalternativen visas under namnen.

Samarbeta i realtid

Bjuda in andra till att samarbeta med dig på din presentation. Alla du bjuder in kan se ändringar medan de görs, men du styr vem som kan redigera eller bara visa presentationen.

Introduktion till samarbete

Du bläddrar i användarhandboken genom att klicka på innehållsförteckningen längst upp på sidan.