Nyckelhanterare Hjälp

Välkommen till Nyckelhanterare

Lagra lösenord och kontoinformation säkert i en nyckelring där du enkelt kommer åt dem.

Fönster i Nyckelhanterare som visar en lista över konton med lösenord som lagras i en nyckelring.
Dialogruta där du blir ombedd att bekräfta att du vill spara ett lösenord.

Kommer ihåg alla dina lösenord

Du behöver inte kommer ihåg alla dina lösenord. Låt Nyckelhanterare lagra dem säkert och ange dem åt dig. Klicka på Spara lösenord i dialogrutan som visas första gången du anger ett lösenord och spara det i nyckelringen. Du kan också själv lägga till det genom att välja Arkiv > Nytt lösenordsobjekt i Nyckelhanterare.

Certifikat i fönstret i Nyckelhanterare.

Skydda datorn

macOS skyddar datorn med hjälp av digitala certifikat som det använder till att bekräfta identiteten på webbplatser, servrar och andra enheter du kommunicerar med. Du kan använda Nyckelhanterare till att hantera följande certifikat. Klicka på Certifikat i kategoripanelen om du vill visa certifikat du tagit emot (även de som är ogiltiga eller har slutat gälla).

Läs mer om hur du lägger till ett lösenord i en nyckelring och hur du använder certifikat.