En PC med Apple TV- och Apple Music-apparna öppna.

Hur förändras iTunes?

Om du har använt iTunes tidigare kommer du nu att använda Apple Music-appen till att lyssna på ditt musikbibliotek, Apple TV-appen till att titta på dina TV-program och filmer och Apple Devices-appen till att synkronisera medier till dina andra enheter.

iTunes – före och efter

En PC med Apple Musics För dig.

Lyssna på alla dina favoriter

Apple Music innehåller miljontals låtar – lyssna på allt från gamla klassiker till de senaste hitlåtarna.

Så här prenumererar du på Apple Music

iTunes-fönstret med ett bibliotek som innehåller en mängd album.

iTunes är det enda du behöver

Har du fortfarande CD- och DVD-skivor som tar upp plats? Importera dem till biblioteket och samla all din musik på ett ställe.

Så här importerar du låtar från CD-skivor

En vy med en låt i Apple Music som spelas upp på en Apple Watch, iPhone och HomePod mini.

Kom åt iTunes-biblioteket på alla dina enheter

Eftersom du har alla dina låtar och dessutom Apple Music i biblioteket kan du spela dina favoriter på alla dina enheter.

Så här synkroniserar du iTunes-innehåll

En Windows-dator med iTunes på skärmen och en HomePod mini i närheten.

Förbättra ljudet

Spela upp musik på högtalare som är anslutna till datorn eller valfri AirPlay-kompatibel enhet (exempelvis HomePod mini) så att alla kan lyssna med iTunes.

Så här väljer du vilka högtalare du vill använda

Bläddra i iTunes Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning högst upp på sidan eller skriv ett ord eller en fras i sökfältet.

Om du behöver mer hjälp kan du besöka supportwebbplatsen för iTunes.