Touch ID

En funktion för fingeravtrycksidentifiering som finns på vissa Mac-datorer. Med Touch ID kan du handla saker i iTunes Store och logga in till ditt iTunes Store-konto.

Touch ID är placerad i övre högra hörnet på tangentbordet bredvid Touch Bar eller raden med funktionstangenter (beroende på datormodell).

Obs! Första gången du köper något måste du auktorisera köpet genom att använda ditt Apple-ID och lösenord. Vid senare köp kan du välja att använda Touch ID.

Touch ID i övre högra hörnet på tangentbordet.

Du använder Touch ID genom att placera fingret på det. Ställ in Touch ID genom att välja Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på Touch ID.

Mer information om Touch ID finns i den här Apple Support-artikeln.