Apple-ID

Ett Apple-ID består av en e-postadress och ett lösenord. På vissa platser kan du använda ett telefonnummer istället för en e-postadress. Du kan läsa mer i Apple Support-artikeln Använda ditt mobiltelefonnummer som ditt Apple-ID.

Ditt Apple-ID gör det möjligt att hämta objekt från iTunes Store, använda Genius eller prenumerera på iCloud-musikbibliotek och andra Apple-tjänster. Vi rekommenderar att du använder samma Apple-ID för alla Apple-tjänster.

Dina köp är kopplade till ditt Apple-ID och kan inte överföras till ett annat Apple-ID. Om du köper något på din iPhone, iPad eller en annan dator ska du alltid logga in med samma Apple-ID så att du kan se alla affärsinköpen på den här datorn och hämta eventuella uppdateringar som släpps.

Du kan läsa mer om Apple-ID på webbplatsen Support för Apple-ID. Du kan skapa ett på webbplatsen för Apple-ID-konton eller direkt i iTunes.