Använda Bluetooth till att koppla ihop datorn och iPad

• macOS 13 och senare: Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på Bluetooth i sidofältet. (Du kanske måste rulla nedåt.) Slå på Bluetooth till höger (om det inte redan är på). Markera iPad till höger och klicka på Anslut.

• macOS 12.5 eller tidigare: Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka på Bluetooth. Klicka på Slå på Bluetooth om Bluetooth inte är igång. Markera din iPad och klicka på Anslut.