iPad Pro 12,9 tum (första och andra generationen)

Framsidan på iPad Pro med linjer som pekar på kameran på framsidan högst upp i mitten, den övre knappen till höger på ovansidan, volymknapparna till höger och hemknappen/Touch ID längst ned i mitten.

1 Kamera på framsidan

2 Knapp på ovansidan

3 Volymknappar

4 Hemknapp/Touch ID

Baksidan av iPad Pro med linjer som medsols från högst upp till vänster pekar på: kameran på baksidan, blixt, hörlursuttag, Smart Connector-kontakt, Lightning-kontakt och SIM-korthållare (Wi-Fi + Cellular).

5 Kamera på baksidan

6 Blixt

7 Hörlursuttag

8 Smart Connector-kontakt

9 Lightning-kontakt

10 SIM-korthållare (Wi-Fi + Cellular)

Obs! Blixt är inte tillgänglig på iPad Pro 12,9 tum (första generationen).