Temaändringsfönstret visar miniatyrer av filmteman

Skapa en film med stil

När du har skapat ett filmprojekt kan du lägga till ett Apple-designat tema som ger filmen en unik visuell stil.

Välj ett filmtema

Visningsfönstret visar klipp där filter används och reglagen för klippfilter visas ovanför visningsfönstret

Lägga till videoeffekter

Anpassa filmens utseende ytterligare genom att lägga till filter i klipp och bilder.

Lägg till ett klippfilter

Tidslinje visar miniatyrer av videoklipp och ett ljudklipp nedanför videoklippen

Lägga till bakgrundsmusik

Skapa stämning med bakgrundsmusik från musikbiblioteket eller lägg till någon av ljudeffekterna som ingår.

Lägg till bakgrundsmusik

Fönstret Skapa med miniatyrer av trailermallar

Skapa en trailer i Hollywoodstil

Välj bland ett urval Apple-designade mallar i nästan alla genrer och lägg sedan till egna bilder och videor i storyboarden.

Skapa en trailer

Utforska iMovie Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.