fästning

En funktion i iMovie som gör att objekt som du flyttar i tidslinjen (inklusive uppspelningshuvudet, skimmaren och markerade klipp) hoppar till, eller fäster vid, objekt i närheten som redigeringspunkter. Detta kan vara användbart om du snabbt vill justera redigeringar mot andra objekt i projektet. Du kan avaktivera fästning när det krävs precisionsredigering en bildruta i taget.

• Du slår på och stänger av fästning genom att välja Innehåll > Fästning (eller trycka på N).