tidslinje

Området i iMovie där du skapar din film genom att lägga till och ordna klipp och där du utför alla redigeringar.

Varje klipp i tidslinjen representeras av en miniatyr eller en serie miniatyrer.

Tidslinjen med zoomreglaget, inställningsknappen, videoklipp med blå vågformer och ljudklipp med gröna vågformer
  • Du öppnar ett filmprojekt i tidslinjen genom att klicka på knappen Projekt i verktygsfältet och sedan dubbelklicka på det projekt som du vill öppna.

Knappen Projekt i verktygsfältet

Om du redan redigerar ett projekt och vill öppna ett annat går du tillbaka till projektvyn genom att klicka på knappen Projekt till vänster i verktygsfältet.

Knappen Projekt i verktygsfältet som tar dig tillbaka till projektvyn